Kuidas sisustada väikest korterit?

Kuidas sisustada väikest korterit?

Kas teadsid, et keskmise eluea jooksul veedab inimene magades ligi 200 000 tundi. Seetõttu on mõistlik võtta oma magamistoa sisustamiseks aega, et luua sellest lõõgastav paik, kus saab päevast puhata. Eriti oluline on seda jälgida pisikeses korteris.

pesukastiga voodi



Mõned näpunäited, mida silmas pidada väikese eluruumi sisustamisel:

1. Eelista heledaid toone

Väikses magamistoas on valge või mõni muu heleda tooni valik üks parimaid viise, kuidas visuaalselt luua avaram ruum. See annab ka vabamad käed toa dekoreerimisel. Värvi saad tuppa juurde lisada erinevate mustrite abil, voodipesu ja patjade näol. Katseta ja leia endale meeldivad toonid.

2. Eelista mahedat valgust

Magamistoas kasuta eelkõige loomulikku valgust. Kuna Eestis on vähe valgust, siis üks hea nipp on kasutada oma toas dimmerdatavat valgustit. Selle abil saad luua soovitud õhustiku olenemata aastaajast.

3. Eelista mitmeotstarbelist mööblit

Eluruumides on iga sentimeeter arvel. Sellisel juhul on kasulik valida voodi, mille alust saab kasutada ka panipaigana. See tähendab, et ei ole vaja lisada tuppa kappe, mis võtavad enda alla ruumi. Kasuta voodialune targasti ära. Selleks on ideaalne pesukastiga voodi Venecia, mille tarnime kohale tasuta.

4. Investeeri madratsisse

Une arvelt ei saa teha järeleandmisi. Tõenäoliselt kasutad madratsit kaua. Julgelt proovi poes erinevaid madratseid, et leida just sinule sobiv. Olemas on erineva jäikusastme ja materjalist madratseid. Suure valiku leiad meie pesukastigavoodid.ee e-poest.

5. Kasuta julgelt peegleid

Peeglid muudavad ka kõige kitsama toa näiliselt suuremaks. Peegli asetamine nii, et see peegeldaks loomulikku valgust aknast, on tõhus viis suurendada valgust oma magamistoas. Lisa peegel uksele või kata sellega kogu sein.

6. Lisa põrandale vaip

Vaiba võiks paigutada osaliselt voodi alla, et hommikul oleks hea palja jalaga sinna peale astuda. Mida väiksem vaip, seda lihtsam on selle eest hoolt kanda.

Loodame, et tänu nendele näpunäidetele said ideid väikese korteri sisustamiseks. Meie pesukastigavoodid.ee e-poest leiad suures valikus pesukastiga voodeid ja tippklassi madratseid.

Kirjuta meile oma arvamus või küsimus :)