Lahtikäivad pesukastiga voodid - magamistoale lisaruumi ja lihtsat org

Lahtikäivad pesukastiga voodid - magamistoale lisaruumi ja lihtsat organiseerimist

Otsite magamistoale lisaruumi ja lihtsat organiseerimist? Lahtikäivad pesukastiga voodid on ideaalne valik! Pakume suurt mahtu, mis võimaldab teil hõlpsasti hoiustada kõik vajalikud esemed. Valige sobiv suurus ja viimistlus - lakitud puit valge või naturaalne või polsterdatud kangas, mis harmoneerub teie magamistoa tekstiilidega. Tellige kohe oma mahukas ja funktsionaalne pesukastiga voodi!
Lahtikäivad pesukastiga voodid - magamistoale lisaruumi ja lihtsat organiseerimist
Kompaktne ja avamine ei vaja lisaruumi
Tänu ülespoole avatavale voodipesukastile ei vaja avamine lisaruumi, mida vajaks väljatõmmatavad sahtlid. Hoia kokku ruumi toas ja pane oma asjad voodi hoiukasti, kust saad need igal hetkel lihtsasti kätte. Avamine on sama lihtne kui auto pagasiruumi avamine.

Lihtne ja mahukas
Voodi kokkupanek on väga lihtne ning tänu kaasasolevale piltidega juhendile ei käi see kellelegi üle jõu. Vaid 30 minutiga olete saanud endale mahukaima pesukastiga voodi, millel sisesügavust lausa 29,5 cm.

Madrats on vahetatav ja stabiilselt paigas
Pesukastiga voodile sobib voodi suuruses madrats ja saab kasutada nii enda olemasolevat madratsit kui soetada uue madratsi. Madratsit hoiavad kindlalt paigas libisemisvastane kangas ja blokeeriv hoidja, tänu millele on madrats paigas ka siis, kui voodi on avatud ja on vajadus pesukastile ligi pääseda.

Tolmuvaba voodialune
Kuna voodi on jalgadeta ja konstruktsioon täiesti vastu maad ei satu tolm voodi alla, mille koristamine on muidu tüütu ja aeganõudev ettevõtmine. Me oleme mõelnud ka neile, kellel kasutusel põrandaküte. Võimalik on soetada voodile jalad, mis on konstrueeritud sellise kõrgusega, et ka sinu robottolmuimeja mahuks muretult koristama.

Konstruktsioon, mis ei purune ega nagise
Pesukastiga voodid on ehitatud metallraamile ja puuduvad eraldi puidust lipid, mis võivad kergesti puruneda ning samuti ajapikku nagisema hakata. Tänu sellele on voodi pikaajalisus garanteeritud. Voodi konstruktsioon kannatab 300 kg raskust, mis on üle kahe korra rohkem, kui seda pakuvad odavamate voodite tootjad. See tagab, et voodi on tugev ja vastupidav ning suudab vastu pidada ka raskemate kasutajate jaoks. Lisaks on voodi konstruktsioon hästi disainitud ning ei ole eraldi puidust lippe, mis võivad puruneda või hakata ajapikku nagisema.

Lisaks funktsionaalsusele ja vastupidavusele on meie pesukastiga vooditel ka kaunis disain. Pakume erinevaid viimistluse valikuid, sealhulgas lakitud puiti naturaalses või valges värvitoonis ning erinevaid polsterduse võimalusi vastavalt kliendi soovile ja magamistoa interjöörile.

Kui soovite meie vooditega tutvuda ja neid oma silmaga näha ning katsuda, siis olete teretulnud külastama meie näidissalongi Tallinnas Mustamäe Keskuses. Seal saate meie pesukastiga voodeid lähemalt uurida ning meie klienditeenindajad on valmis vastama kõigile teie küsimustele ning aitama teil valida sobiva mudeli.

Kui olete otsustanud meie voodi kasuks, siis saate selle mugavalt tellida meie veebilehelt või helistades meie klienditeenindusse. Meie voodid tarnitakse Eesti piires tasuta ning tarnimisaeg on 3-7 tööpäeva. Voodi kokkupanek on lihtne ja võtab aega umbes 30 minutit või 2-3 tundi, olenevalt mudelist. Kui soovite, siis saame pakkuda ka voodi kokkupaneku teenust.

Kokkuvõtlikult võib öelda, et meie pesukastiga voodid on praktilised, funktsionaalsed, vastupidavad ning kaunid disainilt. Need pakuvad lisaruumi magamistoas ning võimalust hõlpsasti hoiustada kõiki vajalikke esemeid. Lisaks on meie voodite kvaliteet ja vastupidavus tagatud mitmel erineval moel, nii materjalide kvaliteedi kui ka tootmisprotsessi kvaliteedikontrolli kaudu. Oleme pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele ning anname endast parima, et pakkuda neile parimat toote- ja teeninduskogemust.

Kirjuta meile oma arvamus või küsimus :)